Novi produkti za čiščenje kuhinjskih korit in armatur


Zahvaljujoč uporabi posebnih izdelkov, lahko naša korita vrsto let ohranjajo idealno stanje. Ponujamo vam novo vrsto paste za čiščenje in pripravo za impregnacijo korita. 
  

 

Pasta, izdelana iz posebej sestavljene mešanice sestavin, bo olajšala proces čiščenja umivalnika. Odstranjuje usedline in druge nečistoče, ki se pojavijo med uporabo le-tega.  


Sredstvo za impregnacijo popolnoma hidrofobira površino, kar olajša pretok vode na površini. S tem se zmanjša nastajanje madežev in ostankov vodnega kamna, ki jih je tako težko odstraniti. Posebno pripravljena formula naredi zaščitno plast na površini vašega korita.
Čistilno sredstvo za pomivalno korito se zelo dobro sooča ne le z ostanki kave ali čaja, ampak tudi z vodnim kamnom, ki ga je težko odstraniti.


Njegova konsistenca, ki je lahka in podobna gelu, omogoča enostavno nanašanje na umazane površine, zagotavlja dolgotrajen stik izdelka z očiščeno površino in zagotavlja enostavno izpiranje. Ta popolnoma nov izdelek očisti umazane površine, ščiti nerjaveče jeklo pred korozijo (rjo) in zaradi dodatka polirnega sredstva zagotavlja sijoč izgled korita. Sistematična uporaba čistilnega sredstva zagotavlja, da bo uporabnik še več let užival primarni sijaj njihovega korita, kar zagotavlja dolgoročno udobje uporabe.

GRANITNA KORITA

Vsa granitna pomivalna korita Deante navedena v tem katalogu imajo 10 – letno garancijo za kritje strukturnih napak v materialu, notranjih razpok, razbarvanj, tovarniških deformacij in ohranjanje dimenzij v mejah določenih s standardom. Vsi vključeni elementi pomivalnega korita (prelivno izlivna garnitura, ekscenter , …) imajo dve letno garancijo.

KORITA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Vsa pomivalna korita iz nerjavečega jekla Deante imajo 2 – letno garancijsko dobo.

KUHINJSKE ARMATURE

Na kuhinjske armature Deante navedene v tem katalogu, če ni ob posameznem modelu drugače označeno, se prizna 7 – letna garancija na vodotesnost same armature in pravilno delovanje keramične kartuše.

TUŠ SETI

Tuš seti z armaturo in tisti brez nje imajo 5 let garancije